Pilsētas hokeja čempionātā uzvaras „Spīdvejam” un „RSS-LRC

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Piektdien ar Daugavpils BJSS un „RSS-LRC” spēli noslēdzās pilsētas hokeja čempionāts. Turnīra noslēdzošajā mačā uzvara tika jaunatnes sporta skolai, bet Elites grupā triumfēja „LRC”.

Pēdējā turnīra cīņā ļoti interesantā duelī BJSS uzvarēja ar 4:2, taču turnīra tabulā pirmo vietu nosargāja „LRC”. BJSS atpalika par diviem punktiem, savukārt trešā vieta tika „Rokišķiem”. Par turnīra rezultatīvāko hokejistu kļuva „Latgales” un vienlaicīgi „LRC” uzbrucējs Aleksandrs Dobrovoļskis, labākā aizsarga tituls Andrejam Kondrovskim-Kudrjavskim. Par labāko uzbrucēju tika nosaukts lietuvietis Sauļus Ļimonts, bet vārtsargu – Ruslans Kurelass. Balvas par cīņassparu saņēma „LRC” un „Rokišķis”.

Classic līgā, kur startēja deviņi klubi, par uzvarētājiem kļuva „Spīdvejs” hokejisti. Otro vietu izkaroja „Aisbergi”, savukārt labāko trijnieku noslēdza Rēzeknes hokejisti. Par labāko punktu guvēju kļuva Igors Martjušovs. Labākais aizsargs Aleksandrs Zaičenkovs, labākā vārtsarga tituls Genādijam Boltrukevičam, bet labākais uzbrucējs Māris Mainulis. Balvu par cīņassparu saņēma „Sparta-D” un „Aisbergi”.

Turnīrs startēja novembrī, kopumā piedaloties 13 komandām sadalītām divās līgās – Elite un Classic.

 


Написать комментарий