Atkal ir slēgta Imantas ielas daļa – par darbiem pilsētniekiem ir paziņots 2

foto gorod.lv
foto gorod.lv

 

Daugavpils domē kārtējā preses konferencē paziņoja, ka šodien, 7.maijā, daudzus autovadītājus gaidīja pārsteigums, neskatoties uz to, ka informācija par darbiem Imantas ielā pašvaldības mājaslapā tika ievietota pirms nedēlas un viss tika saskaņots, pieturas tika pārceltas, par ko tika paziņots iedzīvotājiem.

Jāatzīmē, ka informācija par kustības organizāciju (http://www.daugavpils.lv/lv/47/read/2482) tiešām tika ievietota pašvaldības mājaslapā. Taču atliek vien minēt, kādai auditorijai tā tika domāta. 

Plašāku informāciju par darbiem, kas ir saistīti ar ielu būvniecību eiroprojektu ietvaros, pastāstīja Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns.

Šodien tika slēgta viena kustības josla Imantas ielā, kur pašlaik sāk likt trešo un pēdējo seguma kārtu. A.Pudāns pastāstīja, ka sapulces laikā 2.maija, kurā piedalījās pasūtītāja, būvnieku, uzraugu, Latvijas valsts ceļi un Autobusu parka pārstāvji, klātesošo vidū radās nesaskaņas sakarā ar seguma augšējās kārtas likšanas procesu.

A.Pudāns paskaidroja, ka pašvaldība, domājot par pilsētniekiem, cenšas minimalizēt neērtības, taču ir jāsaprot arī būvnieki, no kuriem prasa darbu augsto kvalitāti. A.Pudāns paskaidroja, ka augšējo kārtu jāliek vienā segumā, tāpēc būvnieki lūdza vienai joslai divas dienas un dienu sagatavošanai. Darbiem tika dota nedēļa.

„Ja mēs prasam no būvniekiem kvalitāti, tad mums arī ir jāpilda būvniecības noteikumi”, - atzīmēja KSP vadītājs, piebilstot, ka šajā sakarā iedzīvotājiem var rasties dažas neērtības - pēc seguma ielikšanas vienu dienu nebūs iespējama intensīvā kustība, tika atļauta tikai iebraukšana pagalmos. Šādā gadījumā no darba veicējiem būs iespējams prasīt darbu kvalitati 5 gadu laikā.

A.Pudāns paziņoja, ka nākamajā nedēļā neērtības radīsies Daugavas ielā, kur tiks ierīkoti luksofori. Vēlāk neērtības radīsies Vienības ielā. Pilsētas infrastruktūras renovācijas projekta otrās kārtas ietvaros ir jāpabeidz būvniecības darbi vēl 5 ielās – Pumpura, Kauņas, Jātnieku, Imantas un Vienības ielās.
 


Написать комментарий

Paldies pilsētas vadībai par rūpi, ko mēs darītu !

COOL pasākums, pamēģiniet pabraukāt tagad pa pilsētas centru, domāju Daugavpilī to sarīkoja lai mazinātu 9.maija pasākumus ! Visu svētku noskaņu sabojāsi pirms nokļūsi Dubrovina parkā !

Написать комментарий