Daugavpils universitātē valsts psihologi apspriedīs skolēnu intelekta attīstību

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Rīt, 18.maijā, Daugavpils universitātē sāksies Otrais apvienotais Latvijas psihologu kongress, kurā piedalīsies vairāk nekā 100 mūsu valsts pasniedzēju, praktizējošo speciālistu un topošo psihologu.

Divu dienu garumā notiks dažādas diskusijas par aktuālajām tēmām, pieredzes apmaiņa un iepazīšanās ar jaunākajiem pētījumiem psiholoģijas jomā.

Pēc kongresa organizatoriskās komitejas vadītājas Margaritas Ņesterovas vārdiem, šis pasākums tika organizēts ar mērķi nostiprināt sadarbību starp Latvijas psihologiem, iepazīties ar jaunākām tendencēm psiholoģijas jomā, apspriest problēmas un esošos sasniegumus.

Kongresa atklāšana notiks plkst.14:00 Daugavpils universitātes jaunā korpusa konferenču zālē, kur notiks plenārsēde, kuras laikā tiks apspriesti mūsu valsts skolēnu intelekta attīstības dinamikas jautājumi un tiks diskutēts par psiholoģisko pētījumu kvalitāti. Kā arī turpat būs iespējams iegādāties atbilstošo zinātnisko literatūru. 

Nākamajā dienā, 19.maijā, kongresa dalībnieki turpinās darbu grupās un piedāvās prezentācijas par dažādām tēmām. 

Pirmais apvienotais psihologu kongress notika pirms diviem gadiem Latvijas Universitātē un tajā piedalījās aptuveni 400 cilvēku.
 


Написать комментарий