Pateicoties iedzīvotāju informācijai aizturēts zaglis

foto jekabpilslaiks.lv
foto jekabpilslaiks.lv

19.maijā policija saņēmusi paziņojumu no Medumu pagasta iedzīvotājiem, kuri informēja par aizdomīgo mikroautobusu, kas pārvietojās pa pagasta teritoriju.

Pārbaudot saņemto informāciju un veicot nepieciešamus izmeklēšanas pasākumus, policijas darbinieki Daugavpils pilsētā apturēja minēto mikroautobusu – transportlīdzekļa apskates laikā konstatēts, ka tajā tiek pārvadāti dažādi metāla izstrādājumi, kas bija nozagti no kādas viensētas pagalma Medumu pagastā. Transportlīdzeklis bija speciāli īrēts zagto metālu pārvadāšanai.

Turpinot procesuālo darbību veikšanu uzsāktajā kriminālprocesā, policijas darbinieki noskaidroja, ka aizturētais, 1991.gadā dzimušais vīrietis, pirms neilga laika iespējams ir apzadzis arī kādu privātmāju Medumu pagastā – saimnieces prombūtnes laikā no mājokļa nozadzis trīs mobilos telefonus, naudu un zelta izstrādājumu.

Jāatzīmē, ka aizdomās turētais tikai pirms diviem mēnešiem atbrīvojās no ieslodzījuma vietas, kur izcieta sodu par analoģiska rakstura noziedzīga nodarījuma izdarīšanu. Vīrietis ir aizturēts, bet rīt, 23.maijā, tiks lemts jautājums par drošības līdzekļa veidu. Uzsāktajos kriminālprocesos policija turpina izmeklēšanu.


Написать комментарий