Policija meklē lieciniekus!

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils iecirknis

Lūdzam atsaukties aculieciniekus negadījumam, kas notika 16.maijā ap 14:30 Daugavpilī, 18.novembra ielā un Ventspils ielu krustojumā, kur pelēkas krāsas automašīnas „Audi 100” vadītājs uzbrauca meitenei un no notikuma vietas aizbrauca.

Ir labota negadījuma vietas adrese - krustojums ar Ventspils ielu (nevis ar Valkas ielu)!
Lieciniekus lūdzam zvanīt 29797550, 65403302, 110 vai vērsties tuvākajā policijas iestādē.

Rēzeknes iecirknis

Laupīšana. 23.maijā policijā saņemta informācija par to, ka aizvadītas nedēļas nogalē Rēzeknes pilsētā trīs pagaidām nenoskaidrotas personas, pielietojot fizisku spēku pret kādu 20 gadus jaunu vīrieti, nolaupīja viņam mobilo telefonu un naudas maku ar naudas līdzekļiem. Par laupīšanu uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

Nozagtas traktoru riepas. Laika posmā no 22. līdz 23.maijam Rēzeknes novadā, Ilzeskalna pagastā no kādam vīrietim piederošiem diviem traktoriem garnadži nozaguši priekšējās un aizmugurējās riepas ar diskiem. Savu traktortehniku saimnieks atstājis bez uzraudzības uz lauka. Materiālā zaudējuma apmērs ap 1200 latiem. Notiek izmeklēšana.

Preiļu iecirknis

Izņemti ieroči. 23.maijā Preiļu policijas iecirkņa darbinieki, veicot izmeklēšanu agrāk uzsāktajā kriminālprocesā, kas bija ierosināts par nelikumīgu šaujamieroču glabāšanu, kratīšanas rezultātā kāda vīrieša privātmājā Riebiņu novadā, atrada un izņēma vienstobra 16 kalibra medību bisi un mazkalibra šauteni ar optisko tēmekli. Nozīmēta ekspertīze, bet uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana.


Темы: , , , ,
Написать комментарий