Bērnu dienā Daugavpilī notiks mazajiem pilsētniekiem domātie pasākumi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

1.jūnijā – Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā – Daugavpilī tradicionāli notiks vairāki tematiskie pasākumi. Otro gadu pēc kārtas pilsētā tiks organizēts bērniem un viņu vecākiem domātais pasākums, svētku gājiens un pēdējā gadā dzimušajiem bērniem tiks pasniegtas dāvanas.

Svētku pasākums sāksies ar bērnu ratiņu gājienu, kas startēs plkst.11:00 no dzelzceļu stacijas. Ģimenes pasākums, kuru organizē Daugavpils Dzimtsarakstu nodaļa, sāksies plkst.12:00 Centrālajā parkā, kur tiks organizētas atrakcijas un dažādas izklaides. No plkst.12:30 Dzimtsarakstu nodaļā pasniegs dāvanas ģimenēm, kurās no 2011.gada 1.maija līdz 2012.gada 1.maijam ir piedzimuši bērni.

Plkst.11:00 patversmē «Priedīte» arī sāksies Bērnu dienai veltīti pasākumi. Programmā ir dažāda vecuma bērniem domātie jautrie starti, zīmējumu uz asfalta konkurss «Es un pasaule». Bērniem tiks sagatavoti dažādi pārsteigumi un konkursi, svinēšanas noslēgumā tiks apbalvoti bērni, kuri bija labākie mācībās pagājušajā mācību gadā un aktīvi piedalījās sabiedriskajā dzīvē.

Stundu pirms pusdienām svētku pasākumi sāksies arī Dienas aprūpes centrā personām ar garīgiem traucējumiem, kas atrodas Arhitektu ielā 11. Programmā ir deju un dziesmu koncerts, sporta spēles un konkursi, karaoke un ziepju burbuļu festivāls.

Svētku programma 1.jūnijā notiks Sociālajā mājā Šaurā ielā 28 sadarbībā ar Ģimenes atbalsta centru, kas atrodas Šaurā ielā 26. Tiks apbalvoti bērni par panākumiem mācībās, notiks koncerts, mīklu konkurss, bērni zīmēs uz asfalta, vēlāk viņus gaidīs saldumi.

Cietoksnī plkst.10:00 notiks vasaras bērnu un jauniešu rehabilitācijas programmas atklāšana.


Написать комментарий