Šodien visas Daugavpils blondīnes svin profesionālos svētkus

foto perfectlocks.com
foto perfectlocks.com

Šodien, 31.maijā, skaistākā un pamanāmākā cilvēces daļa, vairāku anekdošu un joku varones, īsto džentelmeņu mīlules 11.reizi svin savus svētkus – Pasaules blondīņu dienu.

Lai ko uzskatītu sabiedrība, bet blondīnei būt nav vienkārši. Jo blondīne – tā nav tikai matu krāsa, kādai dota no dabas, kādai iegūta pie friziera, tas ir dvēseles stāvoklis, skaistums un sievišķīgums.

Starp citu, zinātnieki uzskata, ka īsta blondīne ir ļoti reta parādība, un pēc 200 gadiem blondīnes pazudīs no Zemes virsmas. Pēdējos 50 gados blondīnu un blondīņu skaits ir samazinājies no 49 uz 14% no kopējā planētas iedzīvotāju skaita. To nosaka dažādi iemesli. Pirmkārt, lai piedzimtu bērns ar gaišiem matiem, abiem vecākiem ir jābūt gaišmatainiem. Valstīs, kurās iedzīvotāji pārsvarā ir tumšmataini, iedzīvotāju skaits pieaug, bet eiropiešu (vāciešu, latviešu, skandināvu, krievu) ģimenēs, kurās vecāki ir gaišmataini, visbiežāk aug tikai viens bērns. Tika konstatēts, ka pēdējais cilvēks ar gaišiem matiem piedzims Somijā, kur dzīvo lielākais gaišmatainu cilvēku skats uz vienu iedzīvotāju.

Starp citu, Latvijā darbojas Blondīņu asociācija, kuru vada skaistā un gudrā Marika Ģederte. Vienīgais, ir ļoti grūti saskaitīt, cik mūsu valstī ir īsto blondīņu, jo dažreiz tās pārāk bieži maina matu krāsu.

Jebkurā gadījumā trīs gadus pēc kārtas Latvijas blondīnes pārsteidza un priecēja mūsu galvaspilsētu ar spilgtu festivālu Go Blonde. Pagājušajā gadā gājienā pa Rīgas ielām piedalījās vairāk nekā 500 gaišmatainas skaistules, un tas kļuva par oficiāli atzītu lielāko blondīņu gājienu pasaulē.

Var būt arī Daugavpilij ir vērts pievienoties Blondīņu asociācijai? Jo ne tikai pilsētas ielās var satikt daudz interesantu, gudru un skaistu gaišmatainu meiteņu un sieviešu, bet arī Daugavpils pašvaldībā strādā vairākas pievilcīgās blondīnes, kas apgāž radušos stereotipus.


Написать комментарий