KSP savā budžetā nav paredzējusi līdzekļus, lai ierīkotu biotualetes Slavas skvērā, kā bija solījusi divus gadus pēc kārtas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Gan pagājušā gada, gan šī gada sākumā Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes speciālisti solīja, ka Slavas skvērā tiks ierīkotas biotualešu kabīnes. Uz šo nepieciešamību norāda daudzi vecāki, kas kopā ar bērniem apmeklē skvēru. Bet solītais netiks izpildīts, pat neskatoties uz to, ka tuvākajā laikā minētajā skvērā tiks ierīkots bērnu rotaļu laukums.

KSP vides speciālista pienākumus pildošais Kaspars Laizāns paskaidroja, ka pašlaik Slavas skvērā biotualetes nav ierīkotas, jo KSP 2012.gada budžetā netika paredzēti līdzekļi šīs teritorijas labiekārtošanai.

KSP speciālists atzīmēja, ka ik gadu Daugavpilī tiek veikti labiekārtošanas darbi, tāpēc pastāv iespēja, ka tuvākajos gados Slavas skvērā tiks ierīkotas stacionārās tualetes.

KSP speciālists arī atzīmēja, ka minētais skvērs nav pilsētas problemātiskākā teritorija, kas nav aprīkota ar tualetēm, jo skvēra apmeklētāju skaits un tā platība nav lieli.


Написать комментарий