Eiroprojekta ietvaros piesaistītie speciālisti vēl gadu pēc tā noslēguma turpinās strādāt domē

foto prlog.org
foto prlog.org

Kā ziņo Daugavpils pašvaldība, tuvojas noslēgumam Eiropas Sociālā fonda finansētais projekts „Speciālistu piesaiste Daugavpils pilsētas domes administratīvās kapacitātes stiprināšanai”.

Minētā 2010.gada novembrī uzsāktā projekta ietvaros Attīstības departamentā tika piesaistīti divi kvalificēti speciālisti – plānošanas inženieris un telpiskās attīstības plānotājs, kuri savas kompetences ietvaros piedalījās dokumentu izstrādē saistībā ar būvniecību eirofondu finansētajos objektos, un strādāja pie jaunu projektu ieviešanas.

Kā tiek ziņots oficiālajā preses relīzē, projekta, kas noslēgsies šovasar, gaitā tika sastādīts programmas „Mana pils Daugavpils” uzraudzības ziņojums par 2008.-2010.gadu, kā arī izstrādāta tūrisma attīstības koncepcija un aktualizētais attīstības plāns programmai “Mana pils Daugavpils” 2008.–2014.gadam.

Abas piesaistītas darbinieces – Olga Galančuka un Helēna Trošimova – ir izgājušas papildus apmācības un pēc projekta realizācijas saskaņā ar projekta noteikumiem viena gada laikā turpinās strādāt pašvaldībā un saņems darba algu jau no pilsētas budžeta.

Jāatzīmē, ka projekta 100% finansējumu nodrošināja ES fonds, projekta summa sastādīja 28 tūkstošus latu.


Написать комментарий