Vācijas vicekanclers ar kājām pārvietojas pa Vašingtonu, jo šoferim par automašīnas novietošanu pie Baltā nama atņem tiesības

foto bmwi.de
foto bmwi.de

Vācijas vicekanclers un ekonomikas ministrs Filips Rēslers bija spiests ar kājām pārvietoties pa Vašingtonu pēc tam, kad ceļu policija viņa šoferim atņēma autovadītāja apliecību par automašīnas novietošanu neatļautā vietā Baltā nama priekšā, trešdien vēstīja interneta laikraksts "Local".

Rēslers tikās ar ASV prezidenta Baraka Obamas padomnieku ekonomikas politikas jautājumos Džīnu Spērlingu, lūdzot savam un Vācijas vēstnieka automašīnas šoferim atrast vietu, kur novietot automašīnas līdz tikšanās beigām.

Iespējams, sava uzdevuma svarīguma pārņemti, šoferi neatļauti novietoja automašīnas Baltā nama priekšā, bet ceļu policija par šo pārkāpumu abiem atņēma autovadītāja apliecības.

Kad Rēslers un vēstnieks Pēters Ammons pēc tikšanās ar Spērlingu iznāca no Baltā nama, tuvumā nebija manāmi nedz šoferi, nedz automašīnas, tādēļ viņi kopā ar saviem palīgiem ar kājām devās uz nākamo tikšanos turpat Vašingtonā.


Написать комментарий