Šogad par Triju Zvaigžņu ordeņa pretendentu V.Ploni domē neviens nav sūdzējies

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pēc tam, kad pilsētas plašsaziņas līdzekļi, pamatojoties uz viņu rīcībā nonākušo Iekšējā audita dienesta atskaiti par Daugavpils pansionāta darbu 2009.-2010.gadā, publicēja dienesta konstatētu pārkāpumu virkni, ne īpaši labu situāciju pansionātā apliecināja arī cilvēki, kuri to apmeklējuši vai tur strādājuši.

Kārtējā preses konferencē viena no pilsētas plašsaziņas līdzekļu žurnālistiem pilsētas vadībai paziņoja, ka viņu redakcijā gandrīz katru dienu griežas cilvēki, kuri ir gatavi pastāstīt par pansionātu jaunus faktus, kuri atspoguļo, kas tiešām notiek minētajā sociālajā iestādē.

Atbildot uz jautājumu, vai dome plāno kādā veidā reaģēt uz sabiedrības neapmierinātību, vai arī aculiecinieku liecības paliks neuzklausītas, Daugavpils mērs Žanna Kulakova paziņoja, ka šogad neviena sūdzība par pansionāta darbu pēc Daugavpils domes oficiālās adreses nav saņemta.

Atgādināsim, ka Iekšējā audita dienesta vadītāja un domes deputāte Anžela Rimvida-Mickeviča portālam Gorod.lv apliecināja, ka audita pārbaudes gaitā pansionātā tiešām tika konstatēta pārkāpumu virkne, par kuru tika paziņots pilsētas mēram, uz to brīdi tas bija Jānis Lāčplēsis. Pilsētas vadītājs bija pieprasījis no pansionāta vadības paskaidrojumus, taču audita priekšlikumu izskatīt jautājumu par pansionāta direktora Valentīna Ploņa atbilstību amatam tā laika pilsētas vadība neatbalstīja. Iespējams, ka šis jautājums netika izskatīts, jo savā atbildē par audita rezultātiem Valentīns Plonis norādīja, ka vada iestādi no 2000.gada un 2008.gadā viņš tika nominēts Triju Zvaigžņu ordenim?


Написать комментарий