Andrejsalā ziņo par sprādziena draudiem; policija atrod aizdomīgus iepakojumus

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Trešdien pēcpusdienā kāds anonīms zvanītājs ziņojis policijai par sprādziena draudiem Rīgā, Andrejsalā. Policija notikuma vietā tiešām atradusi kādus aizdomīgus iepakojumus, bet, vai tajos ir trotils, par kuru ziņots, noskaidros ekspertīze.

Trešdien pēcpusdienā Rīgā, Andrejsalā policija ir norobežojusi teritoriju, jo pastāv bažas par sprādziena draudiem, portālam "Delfi" pastāstīja kāda notikumu aculieciniece.

Sieviete ap pulksten 17:30 devusies uz Andrejsalu, bet tur teritorijā nav ielaista. Policisti, kas dežurējuši pie piebraucamā ceļa, pastāstījuši, ka gaidot sapierus, jo teritorija esot mīnēta. Aculieciniece novērojusi, ka policija novirza pa Andrejostas ceļu braucošās automašīnas, aicinot izvēlēties citus maršrutus.

Valsts policijas pārstāve Sintija Virse portālam "Delfi" apliecināja, ka šajā vietā "notiek operatīvais darbs". Policijas pārstāve nepaskaidroja, kas tur ir noticis, vien apliecināja, ka šoreiz runa nav par jokotājiem, kuri ziņo par viltus spridzekļiem.

Policija teritoriju iedzīvotājiem atvēra ap pulksten 20:00 vakarā.

Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma" ziņoja, ka Andrejsalā atrasti kādi iepakojumi, bet to saturu daudzumu un to, vai tas tiešām ir trotils, noskaidros izmeklēšanā.


Написать комментарий