Stāvvietas paplašināšanai pie Daugavpils slimnīcas pilsētas budžetā ir paredzēti 78 800 lati

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pēc Daugavpils reģionālās slimnīcas apmeklētāju lūgumiem Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde ir sākusi paplašināt autostāvvietu pie Daugavpils reģionālās slimnīcas.

Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietnieks Vasīlijs Kuzmins portālam Gorod.lv pastāstīja, ka minētajā objektā tiek plānots uzlabot stāvvietas iespējas, likvidējot dažus kokus un palielinot stāvvietu skaitu. Kā arī tiek plānots ierīkot kanalizācijas posmu un ielikt jaunu asfalta segumu.

Sakarā ar to, ka stāvvieta atrodas uz pašvaldības zemes, darbus apmaksās no pilsētas budžeta. Stāvvietas paplašināšanai pilsētas budžetā paredzēta summa 78 800 latu apmērā, bet slimnīca projektā finansiāli nepiedalās.

V. Kuzmins paskaidroja, ka darba veicējiem maksās atkarībā no darbu faktiskā apjoma, kurš tiks noteikts darbu veikšanas gaitā. Visdrīzāk, summa būs mazāka par ieplānotu.
Pašlaik objektā sāk izcirst kokus, vēlāk ierīkos jaunas apmales, kanalizāciju, pēc tam ieliks segumu un izveidos iezīmēšanu. Darbus veic municipālais uzņēmums „CKD D”, tiek plānots tos pabeigt mēneša laikā.

Jāatzīmē, ka projektā netika iekļauti solītie stāvvietas apgaismojuma uzlabošanas darbi.



Написать комментарий