Aiztur narkotiku izplatītājus

foto alzinfo.org
foto alzinfo.org

Šī gada 10.jūnijā Daugavpilī par narkotisko vielu nelikumīgu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā aizturētas četras personas, portālu gorod.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīgs Kristīne Mieze.

VP Latgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja Organizētās noziedzības un noziegumu ekonomikas jomā apkarošanas nodaļas darbinieki veicot operatīvos pasākumus, par narkotisko vielu nelikumīgu iegādāšanos un glabāšanu realizācijas nolūkā aizturēja 1983.gadā dzimušu sievieti un 1992., 1985., 1972.gadā dzimušus vīriešus.

Veicot izmeklēšanas darbības personu vadītajā automašīnā atrasti un izņemti aptuveni 210 grami narkotiskās vielas, iespējams metamfetamīna.

12.jūnijā aizturētajam 1985.gadā dzimušajam vīrietim tiesa piemēroja ar brīvības atņemšanu saistītu drošības līdzekli - apcietinājumu. Pirmstiesas izmeklēšanā noskaidrots, ka apcietinātais 1985.gadā dzimušais vīrietis ir kādas noziedzīgas grupas pārstāvis.

Izņemtās narkotiskās vielas precīzs daudzums un sastāvs tiks noteikts pēc ekspertīzes veikšanas.

Saskaņā ar Krimināllikuma 2531.panta 1.daļu par augstāk minētā noziedzīgā nodarījuma izdarīšanu var piemērot brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas, un policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem.

Uzsāktajā kriminālprocesā turpinās pirmstiesas izmeklēšana.


Написать комментарий