Rēzeknē naktī uzdarbojās vandāļi

publicitātes foto
publicitātes foto

Naktī no 25. uz 26. jūniju vandāļi Rēzeknē izdemolēja autobusu pieturvietas un izrāva vienu ceļazīmi. Pieturās sasists stikls un sabojāti plakāti. Izrautā ceļazīme jau ir uzstādīta atpakaļ, portālu gorod.lv informēja Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Olga Petrova.

Šobrīd pieturas vēl nav Rēzeknes pilsētas domes īpašums, jo būvnieks tās vēl nav nodevis pilsētai, stāsta Domes Attīstības pārvaldes vecākais projektu vadītājs Georgijs Orlovs, līdz ar to pašvaldības budžetā zaudējumu nebūs.

Lūgums iedzīvotājiem, redzot, ka tiek pārkāpti sabiedriskās kārtības noteikumi vai arī tiek demolēti pilsētas objekti, kā arī redzot citus pārkāpumus, zvanīt pašvaldības policijai pa dežūrtālruni 646 07658. Iespējams, laicīgi brīdinot kārtības sargus, varēs samazināt kaitējumu pilsētai.

Rēzeknes pilsētas dome rūpējas par to, lai pilsēta būtu sakopta, skaista. Tomēr, lai to uzturētu kārtībā, nepietiek tikai ar Domes rūpēm, sētnieku darbu un sakopšanas talkām. Lai pilsēta būtu tāda, kurā ir patīkami uzturēties, kurā gribas atgriezties un ar kuru var lepoties, ikvienam rēzeknietim tā jāsaudzē.


Написать комментарий