Pilnā sparā rit rekonstrukcijas darbi Latgales ielā

ludzaspils.lv
ludzaspils.lv

Maija sākumā tika uzsākti Latgales ielas rekonstrukcijas darbi. Lai pilsētnieki varētu ērtāk pārvietoties, Latgales ielas rekonstrukcija notiek tās dažādos posmos, informē Ludzas pašvaldības mājaslapa.

Jau Līgo svētkos pirmajā posmā no Krāslavas ielas līdz Dagdas ielai tika uzklāta pirmā asfaltseguma kārta. Jūlija sākumā tiek plānots noasfaltēt arī posmu no Dagdas ielas līdz Liepājas ielai. Posmā no Liepājas ielas līdz 18.Novembra ielai tiek veikta vecā ielu un trotuāru seguma, kā arī apmaļu demontāža, posmā no Stroda ielas līdz Stacijas ielai notiek lietus kanalizācijas izbūves darbi. Paralēli būvdarbu veikšanai notiek elektrolīniju kabeļu izbūve.

Latgales ielas rekonstrukcijas darbus veic SIA būvfirma "Ceļi un Tilti", saskaņā ar līgumu darbus plānots pabeigt līdz šā gada oktobra beigām, taču Ludzas novada pašvaldība cer, ka līdz pilsētas svētkiem visā rekonstruētajā ielas posmā tiks ieklāta pirmā asfaltseguma kārta.
Ik pēc divām nedēļām Ludzas novada pašvaldības ēkā tiek rīkotas būvsapulces, kur tiek apspriestas un risinātas dažādas problēmas, kuras saistītas ar rekonstrukcijas darbiem.

Latgales ielas rekonstrukcijas laikā iedzīvotājiem būs jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem attiecīgajā ielas posmā, autovadītājiem jāievēro ceļa zīmes un norādes saskaņā ar VAS "Latvijas Valsts ceļi" Latgales reģiona Ludzas nodaļas apstiprināto satiksmes organizēšanas shēmu.
Vēršam autovadītāju uzmanību- lūgums ievērot noteiktās ceļa zīmes, kā arī ceļu satiksmē būt iecietīgiem un pieklājīgiem!
Atvainojamies par sagādātajām neērtībām!


Написать комментарий