Daugavpils pašvaldība, pamatojoties uz iedzīvotāju lūgumiem, turpina labiekārtot pilsētu 1

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, Daugavpils pašvaldība ir izsludinājusi pilsētnieku aptauju ar mērķi noskaidrot viņu viedokli par sabiedriskā transporta darbu. Tiek plānots, ka saņemtie dati tiks publicēti apkopotā veidā un tiks izmantoti, izstrādājot jaunu pilsētas transporta attīstības koncepciju.

Portāls Gorod.lv griezās pie vicemēra Vjačeslava Širjakova ar jautājumu, vai netiek plānots veikt līdzīgu aptauju sakarā ar pilsētas komunālo jomu. Vicemērs paziņoja, ka sakarā ar pilsētas labiekārtošanu iedzīvotāji un pašvaldība ļoti labi komunicē, tāpēc par pilsētnieku problēmu un ieteikumu lielāko daļu pašvaldībai kļūst zināms diezgan operatīvi un pašvaldība uz tām reaģē.

V.Širjakovs atzīmēja, ka tieši pamatojoties uz pilsētnieku lūgumiem tika izvēlētas vietas, kurās pagājušajā gadā u arī šogad tika ierīkoti pilsētnieku atpūtai pie dabas krūts domātie galdi un soliņi.

Kā arī, ņemot vērā pilsētnieku lūgumus, pašvaldība bija noteikusi triju jaunu bērnu rotaļu laukumu un pagalmu, kuros tika ierīkots jauns aprīkojums, iekārtošanas vietas. Tika rīkota publiskā apspriešana, kuras gaitā iedzīvotājiem bija iespēja izteikt savus ieteikumus attiecībā uz bērnu rotaļu laukumu aprīkojumu un iekārtošanu.

Pēc pilsētnieku lūgumiem tika nolemts piešķirt līdzekļus un nomainīt soliņus dažos pilsētas skvēros, kā arī restaurēt Centrālā parka žogu. Pašvaldība ņem vērā arī ne tik būtiskus ieteikumus sakarā ar pilsētas labiekārtošanu. Taču, kā zināms, dažāda veida darbu veikšana pirmkārt ir atkarīga no pilsētas budžeta iespējām.

Atgādinām Domes Informācijas biroja kontaktinformāciju: 654 04334, 654 04339, info@daugavpils.lv, infodome@daugavpils.lv


Написать комментарий

Gorod normali dzivojot Latvija tadu nosaukumu... Rasha parasha