Pļaviņam/Šmēdiņam zaudējums pirmajā Klāgenfurtes 'Grand Slam' posma mačā

publicitātes foto
publicitātes foto

Latvijas pludmales volejbolisti Mārtiņš Pļaviņš un Jānis Šmēdiņš ceturtdien ar zaudējumu sāka Austrijas pilsētā Klāgenfurtē notiekošā "Grand Slam" posma apakšgrupu sacensības.

Ar 16.numuru izliktie Latvijas sportisti pirmajā J apakšgrupas cīņā ar rezultātu 0-2 (20:22, 15:21) piekāpās vāciešiem Sebastianam Dolingeram un Štefanam Vindšeifam, kuriem šajā turnīrā piešķirts 17.numurs.

Nākamajās apakšgrupas cīņās Pļaviņš/Šmēdiņš ceturtdien tiksies ar igauņiem Kristo Kollo un Rivo Vesiku, kuri izlikti ar 32.numuru, bet piektdien spēkosies pret amerikāņiem Džeikobu Gibu/Šonu Rozentālu, kuriem sacensībās ticis pirmais numurs.

Pamatturnīrā startēs vēl viens Latvijas pāris - Aleksandrs Samoilovs un Ruslans Sorokins, kuri izlikti ar piekto numuru.

Pirmajā mačā Samoilovs/Sorokins ceturtdien sacentīsies ar Jaunzēlandes duetu Džeisonu Ločhedu un Kirku Pitmenu, kuri izlikti ar 28.numuru.

Grupu uzvarētāji automātiski garantēs sev vietu labāko 16 dalībnieku skaitā, bet katras apakšgrupas otrās un trešās vietas ieguvēji aizvadīs cīņas ar citu grupu šo pašu vietu ieguvējiem. Tam volejbolistu duetam, kas apakšgrupā paliks ceturtajā vietā, turnīrs beigsies ar dalītu 25.-32.vietu.

Šis ir pēdējais posms Pasaules kausa tūres kalendārā pirms Londonas olimpiskajām spēlēm.

Olimpiskais pludmales volejbola turnīrs, kurā piedalīsies gan Samoilovs/Sorokins, gan Pļaviņš/Šmēdiņš, sāksies jau 28.jūlijā.

Kā ziņots, Pļaviņš nesīs Latvijas karogu Londonas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonijā 27.jūlijā.


Написать комментарий