ASV noķerts krabis ar Osamas bin Ladena seju

publicitātes foto
publicitātes foto

Kenfīldu ģimene no Vašingtonas štata ASV šomēnes bija devusies kārtējā izbraucienā uz Hata salu, kur var saķert varen labus krabjus, taču šoreiz viņi noķēra visai neparastu dzīvnieku – uz ķermeņa tam bija skaidri saskatāma Osamas bin Ladena seja.

Kā vēsta vietējie mediji, pēc atgriešanās mājās pārskatot zvejas laikā uzņemos kadrus, Kenfīldu ģimenes galva atklāja, ka vienam no vēžveidīgajiem uz bruņām ir redzams nu jau viņsaulē mītošā Al Qaeda līdera bin Ladena attēls.

"Zvejas laikā tieši šim krabim neviens nekādu uzmanību nepievērsa, turklāt mēs to gandrīz izsviedām atpakaļ okeānā, jo tā bija mātīte, bet likums liedz ķert mātītes," vēlāk stāstīja ģimenes galva.

Ne viņš, ne pārējie ģimenes locekļi nespēj izskaidrot, kādā veidā uz krabja redzams attēls, kas ir tik pārsteidzoši līdzīgs sejai, kas kādreiz tika uzskatīta par bīstamāko terorisma un "noziedznieku numur viens" visā pasaulē.

"Mēs neviens tam dzīvniekam nepieskārāmies un nekādā gadījumā neesam bildi apstrādājuši ar datora palīdzību. Mēs esam katoļi un drīzāk būtu vēlējušies, lai uz krabja būtu Jēzus seja, taču tas ir Osama bin Ladens," vietējiem medijiem skaidrojis krabja īpašnieks.


Написать комментарий