Ozolmuižas pagastā noslēgušās neformālās apmācības „Sportā prieks” 1

foto rezeknesnovads.lv
foto rezeknesnovads.lv

Šovasar Ozolmuižas pagasta Bērnu un jauniešu centra projektam „Neformālās apmācības „Sportā prieks”” tika piešķirts Jaunatnes nometņu un neformālo apmācību projektu konkursa finansējums, kas deva iespēju laika posmā no 30.jūlija līdz 4.augustam realizēt projektu, informē Rēzeknes novada pašvaldība.

Viens no galvenajiem projekta uzdevumiem bija apgūt orientēšanās sporta pamatprincipus, izmēģināt savus spēkus orientēšanās sportā, kā arī veicināt jauniešu vispārīgo fizisko attīstību un sadarbību komandā. Projektā iesaistīto jauniešu vecums bija 12 – 18 gadi un visi bija Ozolmuižas pagastā dzīvojošie.

Neformālo apmācību laikā jauniešiem bija iespēja iepazīties ar orientēšanās sportu. Tas izpelnījās lielāko jauniešu interesi, jo bija iespēja pašiem piedalīties nelielās orientēšanās sacensībās, kā arī iemācīties dažādus alpīnistu mezglus un pārvietoties pa virvēm. Atskatoties uz aizvadīto pasākumu un izvērtējot to kopā ar dalībniekiem, secinājām, ka viss izdevās un galvenais ir tas, ka tika gūtas pozitīvas emocijas. Pierādījās arī tas, ka grūtību pārvarēšana vieno un saliedē.


Написать комментарий

ha ha ha es tur esu :D