Rēzeknē prezentēja paveikto 3. vidusskolā

publicitātes foto
publicitātes foto

Ceturtdien, 16. augustā Rēzeknes 3. vidusskolā tika prezentēti skolā paveiktie darbi projekta „Kompleksi risinājumi siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanai Rēzeknes pilsētas pašvaldības ēkās” ietvaros. Rēzeknes 3. vidusskola ir pēdējais objekts, kurš tika renovēts šī projekta ietvaros, portālam gorod.lv pavēstīja Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Skolai, kā pastāstīja projekta vadītājs Imants Mekša, siltinātas ārsienas, cokols, jumts un bēniņi, nomainīti vecie koka logi, durvis un centrālais ieejas bloks, veikta apkures sistēmas sildelementu nomaiņa, skalošana un balansēšana, kā arī skolas teritorijas apzaļumošanas darbi.

Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Rešetņikovs teica, ka siltinātā un renovētā skola ir lieliska dāvana skolēniem un skolotājiem jaunajā mācību gadā.

3. vidusskolas direktore Lidija Ostapceva pateicās projektētājiem, būvniekiem, projekta vadītājam un Rēzeknes pilsētas domes vadībai par paveikto darbu. Īpašs prieks L.Ostapcevai bija par to, ka Rēzeknes 3. vidusskola saglabāja savu pirmatnējo izskatu arī pēc renovācijas.

Šī projekta ietvaros energoefektivitātes paaugstināšanas darbi notika arī Rēzeknes 5. vidusskolas, Rēzeknes 6. vidusskolas, Rēzeknes Poļu valsts ģimnāzijas un Rēzeknes pensionāru sociālo pakalpojumu centra ēkās. Projekta mērķis bija samazināt oglekļa dioksīda emisiju, pamatojoties uz siltumenerģijas un elektroenerģijas patēriņa samazināšanu.


Написать комментарий