18.Novembra ielas rekonstrukcijas ietvaros ir uzsākts Laucesas tilta remonts

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Gandrīz mēneša laikā notiek galvenās Daugavpils ielas – 18.Novembra ielas – rekonstrukcijas darbi posmā no Valkas ielas līdz Varšavas ielai. 20.augustā tika uzsākti Laucesas tilta remontdarbi, kuri arī ietilpst minētajā projektā.

Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns pastāstīja, ka darbu apakšuzņēmējs minētajā objektā ir firma „Rīgas tilti”, kura šobrīd ierīko uz tilta luksoforu, kas kādu laiku regulēs satiksmi.

Darbu veikšanas laikā tiks aizliegta tranzīta lielkravas transporta satiksme uz tilta, tāpēc kravas automašīnām, kas brauc no Lietuvas uz Baltkrieviju, nāksies izmantot Sventes tiltu.

Sakarā ar minētā projekta realizāciju katru nedēļu notiek sapulces. Pēdējā sapulcē būvētāji apliecināja, ka paspēs ielikt divas seguma kārtas līdz 31.oktobrim, kas ļaus ziemas laikā atjaunot satiksmi.

Kā arī A.Pudāns pastāstīja, ka pašlaik būvētāji ieliek lietus ūdens kanalizāciju, un minētos darbus veic vietējā firma „Daugavpils būvmehanizācija”. Darbu gaitā būvētāji jau bija saskārušies ar negaidītiem atradumiem, kas nedaudz kavēja darbus – zem vecā asfalta seguma tika atrasts 15-20 cm biezais betona segums. Taču ir izdevies to noņemts ar ekskavatora palīdzību, neizsaucot speciālo tehniku. Kā arī būvētājiem nācās demontēt vēsturiskā seguma posmu no kaltā akmens.

Atgādināsim, ka 18.Novembra ielas rekonstrukcijas darbi tiks pabeigti 2014.gadā.


Написать комментарий