Laucesas pagastā ceļu satiksmes negadījumā iet bojā sieviete

foto gorod.lv
foto gorod.lv

15.septembrī Daugavpils novadā, Laucesas pagastā negadījuma rezultātā gājusi bojā sieviete, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Pēc sākotnēji noskaidrotās informācijas 1958.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Man ar puspiekabi, sadūrās ar tajā pašā virzienā braucošo velosipēdisti, kura veikusi kreisā pagrieziena manevru. Sadursmes rezultātā velosipēdiste pēc inerces iebraukusi arī stāvošajā transportlīdzeklī, kas bija apstājies, lai palaistu pa galveno ceļu braucošo transportu, izbraucot no lauku ceļa. Pēc notikušā 1954.gadā dzimusī sieviete ar dažādākām traumām bija nogādāta slimnīcā, taču pēc neilga laika no gūtajām traumām mirusi. Ceļu satiksmes negadījuma izmeklēšana turpinās.

14.septembrī Rēzeknes novadā, Feimaņu pagastā 1959.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu Range Rover, notrieca meža dzīvnieku (alni), kurš izskrējis uz ceļa. Pēc notikušā vadītājam bija sniegta medicīniskā palīdzība, pēc kā viņš tika palaists mājās.

14.septembrī Ilūkstē automašīnas BMW vadītāja uzbrauca 13 gadus vecam zēnam, kurš it kā pēkšņi bija izskrējis uz ceļa braucamās daļas. Pēc notikušā zēns bija nogādāts slimnīcā ar dažādām traumām. Policija skaidro negadījuma apstākļus.


Написать комментарий