Tiks apbalvoti Daugavpils skolotāji, pateicoties kuriem skolēni veiksmīgi piedalījās dažādās olimpiādēs

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Skolotāju dienas priekšvakarā Daugavpils pilsētas domē godinās pilsētas pedagogus, kuri lieliski sagatavoja savus skolēnus dažāda līmeņa olimpiādēm, konkursiem, konferencēm un zinātnisko darbu prezentācijām.

Katru gadu Skolotāju dienas priekšvakarā Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde apsveic un apbalvo Daugavpils skolotājus, pateicoties kuriem viņu audzēkņi dažādos pasākumos ieņēma augstas vietas.

2.oktobrī, plkst.15:00 vairāk nekā 100 skolotāji pulcēsies Pilsētas domes lielajā zālē, kur pašvaldības vadība un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes pārstāvji pasniegs viņiem Goda rakstus un piemiņas dāvanas.

Apbalvojamo pedagogu saraksts

Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes preses dienestā paziņoja, ka skolēni-uzvarētāji jau ir apbalvoti – svinīgais pasākums notika mācību gada beigās pavasarī. Kā arī apbalvoto skolotāju skaits līdz 2.oktobrim varētu pieaugt.

Dažas dienas vēlāk – 4.oktobrī – Kultūras pilī notiks Swedbank un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes organizētā konkursa „Swedbank jaunais Daugavpils skolotājs 2012” uzvarētāju apbalvošanas ceremonija. Līdz šī gada 1.oktobrim katra Daugavpils izglītības iestāde dalībai konkursā var pieteikt vienu skolotāju, kura pedagoģiskā darba stāžs ir no viena līdz pieciem gadiem.
Visi pēdējās atlases dalībnieki saņems Goda rakstus, naudas balvas un iespēju sniegt interviju, kas tiks publicēta Daugavpils domes un Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes mājas lapās.


Написать комментарий