Daugavpils mērs Žanna Kulakova iestājusies jaunā partijā 3

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien, 20.septembrī, Daugavpils mērs Žanna Kulakova paziņoja, ka ir iestājusies „Reformu partijā”.

Mērs paskaidroja, ka mēneša laikā notika konsultācijas ar šīs partijas pārstāvjiem, pēdējo nedēļu laikā – arī ar partijas vadītāju Valdi Zatleru. Rezultātā tika pieņemts lēmums iestāties šajā politiskajā apvienībā.

Ž.Kulakova atzīmēja, ka atbalsta „RP” programmu un stratēģiju, bet par galveno pievienošanos iemeslu kļuva ar šīs partijas atbalstu izstrādāta Latgales attīstības programma. „Jau sen valsts vadība nebija veltījusi tik daudz uzmanības Latgalei un Daugavpilij. Mums jābūt aktīviem, bet bez valdības atbalsta mēs nevarēsim virzīties uz priekšu”, - teica Ž.Kulakova, norādot, ka tiek veiktas reālas darbības šīs programmas realizēšanai.

Attiecīgi mērs pamet „Attīstības partiju”, kuru viņa bija vadījusi, ievērojot izjukušās „LPP/LC” partijas disciplīnu. Viņasprāt, partija, kuras vadību nesen uzņēmās Jānis Dukšinskis, labi funkcionē, tāpēc Ž.Kulakova uzskata, ka ir izpildījusi savus pienākumus šīs partijas priekšā.

Tagad Ž.Kulakova kļūs par vienu no „RP” saraksta līderēm gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās. Jaunā „Reformu partijas” locekle cer uz koalīcijas kolēģu atbalstu, piebilstot, ka šobrīd koalīcija ir stabila, pēdējā laikā tā palielinājās līdz 12 cilvēkiem.  „Man un maniem kolēģiem nav tiesību neatbalstīt pirmo partiju, kas pievērsa uzmanību Latgalei un palīdz labot depresīvā reģiona negatīvo tēlu”, - teica Ž.Kulakova.


Написать комментарий

Žanna saprot valdošos politiskos vējus. Un pareizi dara.

Nesen takš rēja pret Sprūdžu, tagad jau vienā komandā? Un Zatlers pieņēma? Tad jau Ušakam tiek parādīts garais deguns lol

kārtējā izlikšanās

Написать комментарий