Sabiedriskās organizācijas labprāt apmetas Daugavpils Jauniešu centrā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Septembrī Daugavpilī sāka darboties Jauniešu centrs, kas atrodas bijušās 17.vidusskolas telpās Varšavas ielā 45. Kārtējā preses konferencē Domē žurnālisti noskaidroja, kā centrs darbojas šobrīd.

Vicemērs Vitālijs Azarevičs paziņoja, ka šobrīd tiek slēgti līgumi ar sabiedriskajām organizācijām, kas atradīsies šajā centrā, pirmās no tām jau uzsāka savu darbību jaunajās telpās. V.Azarevičs, neminot centra darbības detaļas, atzīmēja, ka par Jauniešu centra darbību nākotnē tiks informēts kādā no gaidāmajām preses konferencēm.

Atgādināsim, ka vasaras beigās centra darbības nodrošināšanai šī gada 4 mēnešu laikā Daugavpils dome iedalīja 6 148 latus, kas tiks izmantoti, lai izmaksātu darba algu centra darbiniekiem, apmaksātu komunālos pakalpojumus, iegādātos nelielu biroja tehniku. Par centra vadītāju tika iecelts „Latviešu jauniešu kluba” valdes loceklis Aleksandrs Ivanovs.

Biedrībām, kas bezmaksas ieņems centra telpas, tiks izstrādāta neformālās izglītības programma, saskaņā ar kuru sabiedriskiem darbiniekiem būs jārīko izklaides, izglītības un cita veida pasākumi. Jauniešu departamentā uzskata, ka organizāciju atrašanās jaunajā centrā veicinās to turpmāko attīstību un pilsētā tiks rīkoti jauni un interesanti pasākumi.


Написать комментарий