Atvērto durvju diena Aprūpes mājās birojā

foto blogs.kqed.org
foto blogs.kqed.org

Pirmdien, 1. oktobrī no plkst. 10.00 līdz 14.00 Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvaldes Aprūpes mājās birojs (Rēznas ielā 41, Pensionāru sociālo pakalpojumu centra ēkas jaunajā piebūvē, 1. stāvā) rīko atvērto durvju dienu un aicina piedalīties visus interesentus, vēsta Rēzeknes domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Aprūpes mājās birojs atvērto durvju dienu rīko, lai pievērstu sabiedrības uzmanību tam, ka mūsu vidū ir ļoti daudz gan vientuļu cilvēku, gan cilvēku, kuri vecuma vai funkcionālo traucējumu dēļ pašu spēkiem nav spējīgi veikt ikdienas mājas darbus un paši sevi aprūpēt. Lai šie cilvēki nejustos vientuļi un aizmirsti, viņiem ir nepieciešama citu cilvēku palīdzība un atbalsts. Šo palīdzību Rēzeknes pilsētā sniedz Rēzeknes pilsētas domes sociālās aprūpes pārvaldes Aprūpes mājās biroja darbinieki.

Atvērto durvju dienā būs iespēja iepazīties ar Aprūpes mājās biroja vēsturi, tikties ar biroja vadītāju, vecāko sociālo darbinieku un sociālo aprūpētāju, iepazīties ar biroja normatīvajiem aktiem un pakalpojuma saņemšanas kārtību, apskatīt biroja telpas. Interesentiem būs iespēja saņemt individuālas konsultācijas.

Atvērto durvju dienas programma:
• 10.00 – Atvērto durvju dienas interesentu sagaidīšana;
• 10.15 - Atvērto durvju dienas atklāšana – vadītāja Rita Germa;
• 10.20 - Ieskats Aprūpes mājās biroja vēsturē – vadītāja Rita Germa;
• 10.25 - Aprūpes mājās biroja darbība 2012. gadā – vadītāja Rita Germa;
• 10.35 - Tikšanās ar Aprūpes mājās biroja darbiniekiem: vecāko sociālo darbinieci Rutu Derbakovu un sociālo aprūpētāju Jeļenu Beļaku; varēs apskatīt Aprūpes mājās biroja darba telpas;
• no 11.00-12.00 Aprūpes mājās biroja vadītāja un sociālā darba speciālisti sniegs konsultācijas individuālos jautājumos;


Написать комментарий