Raidījums: Ķekavā kādā namā siltuma parādnieku dzīvokļos sāk izzāģēt radiatorus

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Visai radikālas metodes cīņā ar parādniekiem par siltumu kādā namā Ķekavā sācis izmantot apsaimniekotājs. Tas atsevišķos parādnieku dzīvokļos nozāģējis adiatorus, trešdien ziņo Latvijas Televīzijas raidījums “Panorāma”.

Dzīvokļiem, kuros radiatori demontēti, parādi pārsnieguši 1000 latu. Radiatoru demontētājiem izdevies iekļūt dažu parādnieku dzīvokļos, bet citos viņiem durvis nav atvērtas. Ievērojams parāds cita starpā uzkrāts kādā dzīvoklī, kurā mīt bērns - invalīds. Šī dzīvokļa durvis gan radiatoru demontētājiem neesot atvērtas.

'Radiatoru zāģētāji' norādījuši - dzīvokļos, kuros šīs iekārtas nozāģētas, vēl paliekot elektrība un siltais ūdens.

Kā vēsta "Panorāma", atzīstot, ka apkures un citu komunālo pakalpojumu rēķini ir jāmaksā, tiesībsargs norādījis: dzīvokļu īpašniekiem, kuros radiatori nozāģēti, ir tiesības vērsties policijā. Šajā situācijā esot saskatāmas krimināli sodāma nodarījuma pazīmes, proti, notikusi īpašuma bojāšana. Tāpat varētu būt pārkāpts mājokļa neaizskaramības princips.

Raidījums ziņo, ka nozāģētie radiatori novietoti nama pagrabā. Ja parādnieki savas saistības nokārtos un parādu samaksās, tad tie tiks novietoti un pieslēgti atpakaļ.


Написать комментарий