Nedēļas laikā jaunie daugavpilieši un viņu vecāki tiks informēti par karjeras iespējām Latvijā

foto csh-itab.com.au
foto csh-itab.com.au

Nedēļas laikā – no 26. līdz 30.novembrim – Daugavpilī, tāpat kā citās Latvijas pilsētās, Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) sadarbībā ar Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldi, Daugavpils universitāti un citām izglītības iestādēm rīko Karjeras nedēļu.

Karjeras nedēļas mērķis ir sniegt skolēniem un viņu vecākiem informāciju par profesiju daudzveidību un izglītības iespējām mūsu valstī, palīdzēt izvēlēties skolēnu interesēm, spējām un prasmēm atbilstošu izglītību un profesiju.

Karjeras nedēļas ietvaros norisināsies vairāki interesanti pasākumi, piemēram, „Iepazīsti profesiju”, „Iepazīsti sevi”, „Gūsti pieredzi”, notiks aizraujošas nodarbības radošajās darbnīcās, diskusijas par karjeras iespējām, tikšanās ar dažādu profesiju pārstāvjiem un pilsētas arodskolu apmeklējumi.

Vairāki interesanti pasākumi paredzēti Daugavpils universitātē. Šodien, 26.novemvrī, universitātē notiks Karjeras nedēļas svinīgā atklāšana, bet rīt, 27.novembrī, paredzēta Atvērto durvju diena „Students dzīvē un spārnos”. 

DU Sabiedrisko attiecību menedžere Vita Vilevko ziņo, ka visiem interesentiem radīsies iespēja ne tikai iepazīties ar mācību korpusiem, lekciju telpām, zinātniskajām laboratorijām, bet arī satikties un aprunāties ar ārzemju studentiem, piedalīties spēlēs un konkursos. Turklāt gandrīz katru DU Atvērto durvju dienu dalībnieku gaida pārsteigumi un dāvanas.

Sīkāka informācija par Karjeras nedēļu Daugavpilī atrodama ŠEIT


Написать комментарий