Miris vairākkārtējs Latvijas rekordists peldēšanā Konstantīns Blohins

foto delfi.lv
foto delfi.lv

24 gadu vecumā miris starptautiskās klases sporta meistars, vairākkārtējs Latvijas rekordists, Latvijas un Baltijas valstu čempions peldēšanā Konstantīns Blohins, vēsta Latvijas Peldēšanas federācija.

Blohins savas sportiskās gaitas ir aizvadījis peldēšanas klubā "Delfīns, kuru pārstāvot arī sasniedzis savus labākos rezultātus – kļuvis par vairākkārtēju Latvijas čempionu un rekordistu, kā arī šogad Eiropas čempionātā izpildījis starptautiskās klases sporta meistara normatīvu.

Latvijas izlasi starptautiskajā arēnā Blohins ir pārstāvējis jau kopš 15 gadu vecuma, kad startēja 2003.gada Eiropas jaunatnes olimpiskajā festivālā. 2005. un 2006.gadā Blohins piedalījās Eiropas junioru čempionātos, savukārt nākamajos gados jau bija pastāvīgs Latvijas pieaugušo izlases dalībnieks, startējot gan Eiropas čempionātos (2007., 2008., 2010., 2011., 2012.gadā), gan pasaules čempionātos (2008. un 2009.gadā).

Šogad, aizvadot vienu no savām visu laiku labākajām sezonām, Blohins nolēma pārtraukt savas gaitas aktīvajā sportā, taču joprojām bija aktīvs peldēšanas sporta cienītājs un viens no atjaunotās ūdens polo komandas dalībniekiem.


Написать комментарий