Ziemassvētki un Jaunais gads Daugavpilī: tirdziņš, „egle” ar Domes Salaveci un diskotēka līdz rītam

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes darbinieki nopietni gatavojas Ziemassvētkiem un Jaungada svinībām pilsētā. Pasākumu koordinētāja vicemērs Līvija Jankovska paziņoja, ka šogad pilsētniekus un pilsētas viesus gaida vairāki pārsteigumi gan Daugavpils noformējumā, gan svētku pasākumos.

Šī gada 7.decembrī Vienības laukumā tiks svinīgi iedegta galvenā pilsētas egle un atklāts Rūķu namiņš, kā arī savu darbu sāks svētku tirdziņš, kas darbosies pusotru mēnesi. Tirdziņā katrs iedzīvotājs varēs iegādāties visu svētku galdam nepieciešamo.

Šogad ieplānota arī Jaungada svinēšanas programma, pilsētas galvenajā laukumā notiks uguņošana un diskotēka līdz rītam. Pēc L.Jankovskas domām, tas esot labs jauninājums, kas tiek plaši praktizēts vairākās pilsētās.

Kā arī pilsētas pašvaldība šogad plāno organizēt mazajiem pilsētniekiem domāto svētku karnevālu un svētku gājienu. Savukārt labākie skolēni un talantīgākie bērni, kuri radoši darbojas vai nodarbojas ar sportu, tiks aicināti uz „egli”, kurā viņus sagaidīs Domes Salavecis.

Pašvaldības darbinieki cer, ka ieplānotie pasākumi un koncerti radīs pilsētniekos svētku nosakņojumu un vēlmi aicināt ciemiņus, kuri arī novērtēs svētku programmu Daugavpilī. Pilna svētku programma būs pieejama tuvākajās dienās.


Написать комментарий