Nākamgad “Skrien Latvija” seriāls sāksies Rēzeknē

foto A. Tolopilo
foto A. Tolopilo

Tieši ar Rēzeknes pusmaratonu tiks atklāta 2013.gada "Skrien Latvija" sezona – sacensības notiks jau 6.aprīlī. Šī būs pirmā reize, kad "Skrien Latvija" sacensības notiks Latgalē, informē Rēzeknes pašvaldība.

"Skrien Latvija" organizators Gundars Upenieks pastāstīja, ka par Rēzeknes pievienošanu "Skrien Latvija" pulkam izlemts pirms noslēguma pasākuma, jo rēzeknieši griezās pie „Skrien Latvija” ar savu vēlmi kļūt par šī pasākuma sastāvdaļu. Organizatori apspriedās un vienbalsīgi nolēma – jā, Rēzeknei jābūt "Skrien Latvija" kalendārā. Rēzeknes lielais pluss bija tas, ka tā ir Latgale, kur šis skriešanas seriāls līdz šim nebija bijis.

Jāatgādina, ka Rēzeknes pusmaratons pirmo reizi notika šogad, 30. septembrī, taču tas nebija iekļauts "Skrien Latvija" programmā. Rēzeknes pusmaratonā dažādās distancēs uz starta izgāja vairāk nekā 400 dalībnieku, no tiem 134 – pusmaratonā. "Skrien Latvija" posmos tieši pusmaratonā piedalās krietni virs 400 dalībniekiem.

Šobrīd jau var iegādāties "Skrien Latvija" nākamās sezonas abonementu, kura cena ir 40 latu. To var iegādāties līdz šī gada beigām. Abonements sedz visu seriāla posmu jebkuras distances dalības maksu. Konkrētiem sacensību posmiem varēs pieteikties nākamgad. Upenieks pieļāva, ka Rēzeknes un Biķernieku pusmaratoniem pieteikšanās sāksies jau 1. janvārī.


Написать комментарий