Balvos tikās tūrisma nozares speciālisti no Latvijas un Krievijas

foto balvi.lv
foto balvi.lv

Balvu pilsētas pašvaldības mājas lapā ziņots, ka šī gada 6.decembrī Latgales plānošanas reģions (LPR) Igaunijas, Latvijas un Krievijas pārrobežu sadarbības programmas projekta „Tūre pa Latgali un Pleskavu” ietvaros organizēja radošo darbnīcu-semināru par tēmu tūrisma produktu kvalitāte un darbs ar klientu Latgales tūrisma nozarē strādājošajiem.

Balvu novada Tūrisma informācijas centra (TIC) tūrisma organizatore Ineta Krakupe paziņoja, ka seminārā piedalījās tūrisma nozares speciālisti no Latgales un projekta sadarbības partneri no Pleskavas apgabala. Tūrisma eksperte, semināra lektore Anda Rezgale radoši un atraktīvi pasniedza semināra tēmu, iesaistot dalībniekus praktiskās nodarbībās par tūrisma komplekso būtību, par atbilstošu produktu piedāvājumu dažādām klientu grupām un izmaiņām klientu uzvedībā un dzīves stilā 21.gadsmita laikā. I.Krakupe atzina, ka interesentu un speciālistu atsaucība varētu būt lielāka, lai gan seminārs Balvos bija labi apmeklēts.

Atgādināsim, ka minētā projekta ietvaros šī gada 15.novembrī šāda veida pasākums bija organizēts arī Daugavpilī. Notikušā semināra tēma bija mārketinga loma tūrisma jomas attīstībā, naktsmāju rezervēšanas sistēmas attīstība. Seminārā Daugavpilī kā eksperti piedalījās Aivita Heniņa (tūrisma eksperte), Līga Orupa (tūrisma speciāliste, ceļojumu konsultante), Liene Vesere (booking.com pārstāve). Šāda veida pasākumi norisinājušies Daugavpilī, Ludzā un Balvos, noslēguma pasākums notiks Rēzeknē 12.decembrī, un semināra tēma būs Tūrisma informācijas centru loma reģionālā tūrisma attīstībā un sociālo tīklu izmantošana Centu darbā.


Написать комментарий