Studentu deju kolektīvs „Laima” sagatavojis pilsētniekiem dāvanu pirms Ziemassvētkiem

Ziemassvētki un Jaunais gads ir ilgi gaidīto svētku laiks, kurus nav iespējams iedomāties bez izrotātas eglītes, svētku galda, apsveikumiem un dāvanām.

Daugavpils universitātes studentu deju ansamblis „Laima” arī nolēma sarūpēt pilsētniekiem dāvanu, aicinot viņus apmeklēt koncertu „Retrospekcija”, kas notiks otrdien, 11.decembrī, plkst.18:00, DU jaunā korpusa koncertzālē (Parādes ielā 1).

Deju kolektīva uzstāšanās vienmēr priecē ar savu dažādību un dāvā skatītājiem pozitīvas emocijas. Šoreiz skatītāju uzmanībai tiks piedāvātas spilgtākās dejas no iepriekšējo gadu programmām.

Pirmā koncerta daļa tiks veltīta 2003.gadā veidotās programmas dejām maestro Raimonda Paula mūzikas pavadībā.

Koncerta turpinājumā tiks piedāvātas jautras un filozofiskas latgaliešu tautas dejas, kuras jau vairākus gadus ir deju kolektīva „Laima” vizītkarte un kuras iemīlējusi publika gan Latvijā, gan pasaulē.

Uzstāšanās trešā daļa tiks veltīta ne visai nopietnam deju blokam, kas radīs svētku noskaņojumu, - tajā piedalīsies aktīvie rūķi, kuri dalīsies ar pozitīvu un labu noskaņojumu.

Tradicionāli ieeja uz koncertu ir par ziedojumiem.

Atgādināsim, ka ansamblis „Laima” tika dibināts tālajā 1955.gadā, izaugot no Pedagoģiskajā universitātē esošā deju pulciņa, kas pēc 10 gadiem kļuva par ansambli. 25 gadus studentu deju ansambļa vadītājs ir Elmārs Beļinskis.
 


Написать комментарий