Jānis Urbanovičs: Daugavpilī mums ir liels politiskais potenciāls 3

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šā gada 15.decembrī notikušajā partijas „Saskaņas centrs” kongresā īpaša uzmanība tika pievērsta organizācijas filiāļu darba analīzei. Daugavpils delegācija uzklausīja ne tikai kritiku, bet tika arī uzslavēta. Sīkāk par to pastāstīja partijas „Saskaņas centrs” vadītājs Jānis Urbanovičs.

Pēc viņa domām, Daugavpils jau sen atrodas to Latgales pilsētu vidū, kur lielākā daļa vēlētāju atbalsta sociāldemokrātiskās vērtības – sociālo taisnību un saskaņu. Ārkārtējās parlamenta vēlēšanās no frakcijas „Saskaņas centrs” 31 saņemtā mandāta 7 partijai uzticēja Latgales iedzīvotāji. Tādēļ gaidāmajās 2013.gada pašvaldību vēlēšanās mēs gaidām no Daugavpils iedzīvotājiem vēl lielāku atbalstu. Jautājums – kāpēc tas nenotika agrāk? Kāpēc, pastāvot šādam elektorātam, „Saskaņas centram” Daugavpilī nav tādas ietekmes, kā Rīgā vai Rēzeknē?

- Atliktā bauda – nav zaudētā bauda – saka Jānis Urbanovičs, - Daugavpilī mūsu partijai ir liels politiskais potenciāls. Beidzot jāsāk ticēt saviem spēkiem. Daugavpilij ir viss tam nepieciešamais un pat vairāk. Es runāju par „Saskaņas centra” līderu Vitāliju Azareviču. Viņš ir plaša mēroga politiķis, ticiet man, es zinu, ko runāju. Man ir, ar ko salīdzināt Vitālija personīgās rakstura īpašības, viņa atdošanos darbam. Tas ir slavējami. Tikai pieticība dažreiz traucē politikā. Kāds to var uzskatīt par nepārliecinātību par saviem spēkiem. Jo īpaši tāpēc, ka pirms vēlēšanām reizi četros gados parasti uzrodas tie, kuri prot skaisti runāt, prezentēt sevi kā Daugavpils un visas cilvēces glābēju. Taču es ticu, ka daugavpilieši ir gudri, saprātīgi un attapīgi. Viņi uz kaut ko tādu neuzķersies. Manuprāt, viņi ir par godīgu sarunu, kāda nesen bija kongresā. Novēlu Vitālijam būt ne tikai pieticīgam, bet arī aktīvam, bet daugavpiliešiem – tikt skaidrībā, kas nācis uz laiku un kas prot uzņemties atbildību par tautu.


Написать комментарий

Protams ka Daugavpils, jo Rīgas iedzīvotāji sen jau ir sapratuši kādi ir mērķi saskaņas centram. TĀ NAV LATVIJAS IEDZĪVOTĀJU LABKLĀJĪBAS CELŠANA ! Tā ir tikai un vinīgi konfliktu veidošana Latvijas iedzīvotāju sašķelšana mazakās grupās lai būtu vieglāk radīt haosu un īstenot politiku no kuras mēs visi Latvijas iedzīvotāji ciestu ! Tā ir cittautiešu izmantošana, neesošu problēmu radīšana :) tas ir SC politikas pamats.

Nēkāds tur potenciāls vairs nav, arī mēs Latgalē esam sapratuši ka jus tikai krapjaties, neko jau jedzigu neesat izdarijuši. Nekadus ekanomikas brinumus Riga ari nesat paveikuši, vispar nesaprotu kapec un ko jus te darat

Gita: Nēkāds tur potenciāls vairs nav, arī mēs Latgalē esam sapratuši ka jus tikai krapjaties, neko jau jedzigu neesat izdarijuši. Nekadus ekanomikas brinumus Riga ari nesat paveikuši, vispar nesaprotu kapec un ko jus te darat

Jā, tā jau ir. Būs jāmūk prom uz Rīgu tie jau visu iznēsās un paņems

Написать комментарий