Dānijā musulmaņi – reketieri pieprasa, lai baznīcas maksātu nodokļus par to, ka tās atrodas musulmaņu teritorijās

foto alislam.org
foto alislam.org

Vienā no Kopenhāgenas piepilsētām – Norrebro - policijā griezās ar sūdzībām vietējā baznīcas biedrība, jo musulmaņu migranti pieprasa naudu no vietējās baznīcas. Iedzīvotāju īpatsvaru šajā piepilsētiņā sastāda musulmaņi, vēsta sedmica.ru, atsaucoties uz Ekstrabladed.dk.

Musulmaņu jaunieši jau ne reizi ir nākuši uz Svētā Jēzus baznīcu un pieprasīja naudu par to, ka baznīca atrodas viņu teritorijā.

„Trīs jaunieši bija ieradušies baznīcā pirmdien un pieprasīja naudu, jo pretējā gadījumā baznīca nevarēs turpināt savu darbību. Taču pēc asa atteikuma viņi aizgāja un vairāk nebija manīti,” pastāstīja baznīcas biedrības prezidents Mikels Gabriels Kristofersens

Jau agrāk policijā bija fiksētas sūdzības, kurās bija teikts, ka musulmaņi pieprasa naudu. 2012.gada augustā bāra „Vikingi” un citu bāru īpašnieki atteicās maksāt naudu reketieriem, tāpēc viņu īpašums tika izdemolēts.

„Vikingi” bara īpašnieks Džeins Pedersens palika slavens, jo viņš spēja pretoties reketieru uzbrukumiem. No visas Dānijas sievietes zvanīja viņam un slavēja viņa panākumus, dāvanā sūtot puķes.

Nav noslēpums, ka Dānijā darbojas vairāki islāmistu reketieru grupējumi, un diemžēl lielākā daļa nevar pretoties šiem uzbrukumiem, tāpēc maksā naudu, lai izvairīties no problēmām.

Materiāli ņemti no rusk.ru


Написать комментарий