KHL liek Aņisinam maksāt sodu par līguma nepildīšanu

foto news.sportbox.ru
foto news.sportbox.ru

Kontinentālā hokeja līga (KHL) nolēmusi, ka skandalozajam spēlētājam Mihailam Aņisinam ir jāsamaksā kompensācija Maskavas "Dinamo" komandai par vienības atstāšanu, trešdien paziņoja KHL.

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītais klubs iesniedzis KHL visus dokumentus saistībā ar līguma laušanu ar spēlētāju. Disciplināro pārkāpumu dēļ sadarbība pārtraukta pēc kluba iniciatīvas, vēsta KHL. Klubs iesniedzis dokumentus, kas apliecina hokejista prombūtni neattaisnota iemesla dēļ vienas darba dienas garumā.

"Atbilstoši reglamentam, KHL izvērtēja un reģistrēja Maskavas "Dinamo" iesniegtos dokumentus par līgumu pārtraukšanu. Sportiskās tiesības uz spēlētāju paliek Maskavas "Dinamo" rīcībā visu laiku, kamēr ir spēkā līgums ar hokejistu. Tāpat hokejistam ir jāsamaksā klubam naudas kompensācija – 2/3 no summas, kas nav vēl izmaksāta par atlikušo līguma periodu," teikts KHL paziņojumā.

Kā vēsta krievu masu mediji, tādējādi Aņisinam soda naudā būs jāsamaksā apmēram 30 miljoni rubļu (apmēram 516 000 latu).


Написать комментарий