Daugavpils pilsētas domē sveica sporta veterānus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, 2012.gads bija sporta gads – daugavpilieši piedalījās Olimpiskajās spēlēs Londonā, pilsētas izlase ieguva trešo vietu Latvijas olimpiādē, kas norisinājās Liepājā. Esam ziņojuši, ka 19.decembrī saskaņā ar tradīciju Daugavpils Sporta pārvalde apbalvoja labākos Bērnu un jauniešu sporta skolas audzēkņus un viņu trenerus. Savukārt 20.decembrī pilsētas Domē sveica sporta veterānus.

Pasākuma sākumā tika nodemonstrēta prezentācija par Daugavpils sportistu panākumiem – 10 Daugavpils sportisti kļuvuši par starptautisko sacensību laureātiem, izcīnot 2 pirmās un 4 trešās vietas pasaules čempionātos, divās pirmās, vienu otro un vienu trešo vietu Eiropas čempionātos. Tika atzīmēts, ka šogad 49.Sporta veterānu spēlēs absolūtajā vērtējumā mēs ieņēmām 3.vietu, kas ir liels solis uz priekšu salīdzinājumā ar pagājušo gadu. Tas stimulē sportistus tiekties pēc vēl labākiem rezultātiem.

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova savā uzrunā neminēja vārdu „veterāns”, jo, viņasprāt, šie sportisti ir aktīvi, radoši un gudri cilvēki, kuri popularizē sportu un veselīgu dzīvesveidu. Viņa atcerējās Pilsētas svētkus, kuru ietvaros Daugavpils sportisti bija sarīkojuši gājienu, kas patīkami pārsteidza un iepriecināja pilsētniekus. Kulakovas kundze ne tikai atzīmēja pilsētnieku sporta panākumu nozīmi un prasmi organizēt sporta pasākumus, bet arī pastāstīja par pilsētas darbības rezultātiem kopumā. Uzrunas nobeigumā Domes priekšsēdētāja no sirds apsveica visus sportistus, novēlot viņiem priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs atzina, ka diemžēl pilsētas dome nevar atbalstīt sportistus atbilstoši viņu nopelniem. V.Širjakovs novēlēja viņiem veiksmi, sapņu piepildījumu un, protams, veselību. Pasākuma turpinājumā sportisti tika apbalvoti ar pateicības rakstiem, medaļām un puķēm.

Jāatzīmē, ka sporta veterāni piedalījās 17 spartakiādes sacensībās 12 sporta veidos.



Написать комментарий