Daugavpils pilsētas pašvaldība iedalīs 31 tūkstoti latu spīdveja kluba parādu dzēšanai

foto sportacentrs.com
foto sportacentrs.com

Kā ziņots, Finanšu komitejas sēdē, kurā tika apstiprināti grozījumi Daugavpils pilsētas pašvaldības 2012.gada budžetā, deputāti tika informēti, ka 17.decembrī tika saņemts biedrības „Speedway Grand Prix of Latvia” iesniegums ar lūgumu nākamā gada budžetā iedalīt līdzekļus 31 414 latu apmērā biedrības parādu dzēšanai. Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv paziņoja, ka pieprasītie līdzekļi tiks iedalīti, lai klubs varētu turpināt savu darbu un piedalīties Polijas pirmajā līgā.

Vicemērs paskaidroja, ka nesen klubam bija ap 27 tūkstošiem latu liels nodokļu parāds, tomēr tika piemērotas arī soda sankcijas un summa palielinājās, sastādot 31 tūkstoti latu. Ja parāds netiks samaksāts, var aizmirst par Polijas pirmo līgu Daugavpilī.

Galīgais lēmums par līdzekļu piešķiršanu tiks apstiprināts 27.decembrī. Ja deputāti atbalstīs šo lēmumu, 31 tūkstotis latu tiks iedalīts klubam nākamā gada finansējumā.

„Visdrīzāk, šī summa nav vienas sezonas parāds. Iedalot līdzekļus, Dome palīdzēs saglabāt klubu. Bet, ja izrādīsies, ka klubs nav pareizi aprēķinājis parāda summu, viņiem pašiem nāksies piesaistīt sponsorus, jo pašvaldība savus pienākumus attiecībā uz visiem klubiem ir izpildījusi”, - teica V.Širjakovs.


Написать комментарий