Dome spērusi soli pretī pilsētniekiem, kuri vēlas iepazīties ar komunālās saimniecības dienestu atskaiti

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, Daugavpils pilsētas dome uzsākusi akciju „Apsekosim ielas kopā!”, kuras gaitā pilsētnieki tiek aicināti informēt pašvaldību par ielu stāvokli, bedrēm, ielu un ietvju seguma bojājumiem, sūtot vēstules uz akcijas ietvaros izveidoto elektronisko adresi.

Minētā informācija palīdzēs saplānot Komunālās saimniecības pārvaldes darbu.

Zīmīgi, ka akcija tika uzsākta nepilnu mēnesi pēc portāla Gorod.lv veiktās aptaujas par to, vai pilsētnieki nevēlētos saņemt ikdienas atskaites par komunālās saimniecības dienestu darbu. 45% lasītāju vēlētos šādu iespēju, 42% aptaujāto paskaidroja, ka Komunālās saimniecības pārvaldes darbiniekiem jāstrādā, nevis jāatskaitās par padarīto.

Acīmredzot pilsētas vadība nolēma uzlabot komunicēšanu ar pilsētniekiem, kuri citu variantu trūkuma dēļ informāciju par pilsētas komunālo jomu ziņo, komentējot portāla Gorod.lv rakstus.

Tādēļ pilsētnieki tiek aicināti sadarboties, ziņojot viņu rīcībā esošo informāciju uz e-pastu celubedre@inbox.lv, cerēsim, ka atbildīgās personas ņems vērā saņemto informāciju.

Gribās cerēt, ka Daugavpilī ceļu remontdarbos netiek izmantotas „nanotehnoloģijas”, kuras nesen tika izmantotas Rīgā. Atgādināsim, ka galvaspilsētas mērs atlaida gan strādniekus, kuri ceļu remontdarbos praktizēja apšaubāmās tehnoloģijas, gan uzņēmuma „Ceļu pārvalde” vadītāju, kurš pieļāva, ka bedrē ievietoto asfaltu strādnieki vienkārši piemīdīja ar kāju.


Написать комментарий