No 7.februāra tiks slēgta „GE Money Bank” Rēzeknes filiāle

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Plašākas filiāļu tīkla restrukturizācijas ietvaros, „GE Money Bank” ir pieņēmusi lēmumu no 7.februāra slēgt filiāli Rēzeknē, Baznīcas ielā 22, informē portāls rezeknesnovads.lv.

Šāds lēmums pieņemts, lai pielāgotu bankas izmaksas pašreizējai biznesa aktivitātei un apjomam Latvijā, informē „GE Money Bank Latvia” Komunikācijas projektu vadītājs Jānis Beseris. „GE Money Bank” turpmāk nodrošinās klientus ar bankas pakalpojumiem astoņās filiālēs, internetbankā un bankomātos, kas turpinās darboties kā ierasts.

Jāatzīmē, ka bankas filiāles slēgšanai Rēzeknē un vēl vairākās pilsētās nav nekādas saistības ar bankas likvidēšanu: „„GE Money Bank” ir stabila banka un klientu līdzekļi ir drošībā: bankas likviditātes rādītājs divas reizes pārsniedz regulatora noteikto minimumu un tās kapitāla pietiekamības rādītājs saglabājas virs 14 procentiem,” norāda Jānis Beseris. Tuvākās filiāles, kas turpinās darbu pēc Rēzeknes filiāles slēgšanas atrodas Daugavpilī (Raiņa ielā 24), Ludzā (Tālavijas ielā 16) un Līvānos (Dzelzceļa ielā 1). Specifisku jautājumu gadījumā klienti tiek aicināti vērsties GE Money Bank zvanu centrā – 1878, vērsties jebkurā GE Money Bank filiālē vai apmeklēt bankas mājas lapu.


Написать комментарий