ASV treileru parka iemītnieks iet bojā zem mīļotās krūtīm

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

Kāda 50 gadus veca amerikāniete nāvē ieveda savu mīļoto cilvēku, kā ieroci izmantodama savas kuplās miesas. Ģimenē bija izcēlies strīds, un Donna metās draugam virsū ar visu savu masu, raksta portāls "kasjauns.lv".

Nelaiķim bija 51 gads, un notikumi risinājušies treileru parkā, kur abi dzīvojuši. 12.janvārī izcēlies ģimenes skandāls, kurš izvērties asā un skaļā vārdu apmaiņā. Citi treileru parkā dzīvojošie kļuva par nelaimes aculieciniekiem.

Reaģējot uz skaļajiem kliedzieniem, kaimiņi devušies Donnas un viņas dzīvesbiedra treilera virzienā. Tieši brīdī, kad viņi pavēruši durvis, sieviete uzklupusi virsū vīrietim un tādā stāvoklī kādu laiku arī palikusi – ar visu sevi uz kunga ķermeņa.

Kad notikuma vietā ieradās policija, tika konstatēts, ka vīrietis zem sievietes 87 kilogramiem bija beigts. Donnas krūtis bija pārklājušas vīrieša seju. Mediķi centās nelaimīgo atdzīvināt, taču tas neizdevās.

50 gadus vecajai sievietei uzrādīta apsūdzība par slepkavību bez iepriekšēja nodoma. Viņa savu vainu vīrieša nosmacēšanā neatzīst.


Написать комментарий