Konkursā par tramvaju vagonu iegādi saņemta ceturtā sūdzība 3

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šodien, 18.janvārī, Iepirkumu uzraudzības biroja mājas lapā tika ievietota informācija par kārtējās sūdzības saņemšanu konkursā par tramvaju vagonu iegādi Daugavpils tramvaju infrastruktūras modernizācijas projekta ietvaros.

Šoreiz sūdzību iesniedza AS "Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca".

Domes iepirkumu komisijas priekšsēdētājs Valērijs Kononovs portālam Gorod.lv paziņoja, ka pašvaldība pagaidām neesot saņēmusi informāciju par iesniegtās sūdzības būtību, tāpēc viņš nevar komentēt situāciju. Iepirkumu uzraudzības birojs pagaidām aizliedzis slēgt līgumu par tramvaju iegādi. Pašvaldībai būs jāsniedz paskaidrojumi minētajam uzraudzības dienestam, un Iepirkumu uzraudzības birojs lems par turpmāko rīcību.

V.Kononovs atzīmēja, ka, pasludinot par konkursa uzvarētājiem piegādātāju apvienību "Управляющая компания холдинга "Белкоммунаш" un SIA "Agmen Consulting Bureau", kura gatava piegādāt tramvajus par 4 614 312 latiem, pašvaldība nebija konstatējusi jebkādus riskus, turklāt lēmumu atbalstīja arī Satiksmes ministrija. Tuvākajā laikā būs zināms, ar ko saistīta AS „Daugavpils lokomotīvju remonta rūpnīca” (kura piedāvāja savus pakalpojumus par 5 356 636 latiem) iesniegtā sūdzība un kā tā ietekmēs iepirkuma gaitu.

Jāatzīmē, ka viena sūdzība tika iesniegta sakarā ar pirmā konkursa nolikumu, konkurss tika izsludināts 2011.gada vasarā. Pēc gada tika izsludināts jaunais konkurss. Divas sūdzības par konkursa nolikumu tika saņemtas vēl pirms rezultātu pasludināšanas, ceturtā sūdzība iesniegta 18.janvārī.
 


Написать комментарий

Nekur nav dzirdēts DLRR oficiāls paziņojums, ka viņi plānotu attīstīt tramvaju ražotni D-pilī.

Anonīms: Nekur nav dzirdēts DLRR oficiāls paziņojums, ka viņi plānotu attīstīt tramvaju ražotni D-pilī.

Pasažieru tramvaju iegāde ERAF projekta ,,Daugavpils pilsētas tramvaju transporta infrastruktūras renovācija'' ietvaros
SŪDZĪBAS IESNIEDZĒJS: AS „DAUGAVPILS LOKOMOTĪVJU REMONTA RŪPNĪCA”

No sērijas - ja netiks pašiem, tad netiks nevienam. Kārtējo reizi.

Написать комментарий