Daugavpils novada dome aicina jauniešus piedalīties "Ēnu dienā"

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes Sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Davidova-Kotova portālu Gorod.lv informēja, ka Daugavpils novada dome jau otro reizi piedalās „Ēnu dienā”- minētais pasākums Latvijas skolu jauniešiem dod iespēju pavadīt vairākas stundas kopā ar interesējošas profesijas pārstāvi un praksē iepazīt savas nākotnes nodarbes visdažādākos aspektus.

Pagājušajā gadā novada dome pārstāvjiem bija 10 „ēnas”, savukārt šogad jaunieši var pietiekties Daugavpils novada domes izsludinātajām 17 vakancēm.

Pēc Daugavpils novada domes izpilddirektores Vandas Kezikas vārdiem, kurai pagājušajā gadā arī bija sava „ēna”, minētais pasākums interesants ne tikai jauniešiem, bet arī amatpersonām, jo pašvaldības darbam jābūt atklātam un visiem saprotamam. Šāda veida pasākumi palīdz jauniešiem izprast pašvaldības problēmas, funkcijas un tendences.

Jāatgādina, ka, lai kļūtu par kādas novada domes amatpersonas „ēnu”, jauniešiem jāpiesakās vakancēm no 23. līdz 30.janvāra.
Jauniešiem jāreģistrējas interneta portālā www.enudiena.lv, norādot 3 vakances, uz kurām ir vēlme pretendēt. Pēc rezultātu apstiprināšanas, ar jauniešiem sazināsies darba devējs.

Par piedalīšanos „Ēnu dienā” jauniešiem tiks izsniegta Apliecinājuma zīme, kas kalpos gan kā attaisnojums stundu kavēšanai, gan kā pierādījums, ka jaunietis patiešām piedalījies „Ēnu dienā”, kā arī novērtējums par viņa dalību šajā akcijā. Šo apliecinājumu vēlāk var pievienot savam CV.


Написать комментарий