Seksa padomi no slavenībām

foto: selflovers.ru
foto: selflovers.ru

Andželīna Džolija, Heidija Kluma, Viktorija Bekhema – skaistuma etaloni un seksualitātes iedvesmojums. Noteikti viņu padomi būs interesanti, ziņo portāls mignews.com.ua.

Slavenībām ir sarežģīti turēt noslēpumā savu privāto dzīvi, jo publikai slavenību privātā dzīvē interesē daudz vairāk. Varbūt tajā arī ir savi plusi, jo ir iespēja sekot slavenību padomiem un pielietot tos praksē.

Viktorija Bekhema ar savu vīru priekšroku dod lomu spēlēm. Visvairāk viņiem patīk, kad viņi dodas uz klubu un tēlo, ka tie ir nepazīstami. Vēlāk nodarbojas ar seksu. Viktorija uzskata, ka tāda veida spēles ir arī viņu laimīgās laulības noslēpums.

Bredam Pītam un Andželīnai Džolijai patīk atpūsties brīvajā dabā, piemēram, uz neapdzīvotās salas, kur pāris var pavadīt laiku divatā.
Keita Bekinseila atzīmēja, ka ilgi atrodas komandējumos, tāpēc labas attiecības ar vīru palīdz uzturēt internets. Aktrise atzinās, ka sarakste Skype un web kameras palīdz pārim nodarboties ar virtuālo seksu.

Bijušā Spice girls soliste Mela Bī atzinās, ka seksā svarīgu lomu spēle aksesuāri. Nav svarīgi vai tas ir acu uzsējis vai korsete ar pātagu, galvenais, lai no tā varētu gūt baudu.

Supermodele Heidija Kluma un viņas bijušais vīrs centās pēc iespējas vairāk daudzveidot savu intīmo dzīvi. Heidija nekad neplāno savas intīmās dzīves norisi, jo pēkšņums šajā jomā ir atbalstāms. Piemēram, ja tev gribas tuvību liftā, nevajag iet atpakaļ uz dzīvokli vai mašīnu, vienkārši slēdz pogu „Stop” un uz priekšu!


 


Написать комментарий