LRR valdes locekle: Ceru, ka mūsu sūdzības dēļ konkurss par tramvaju piegādi Daugavpilī netiks apturēts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Uzņēmumam „DAUGAVPILS LOKOMOTĪVJU REMONTA RŪPNĪCA” ir šaubas, ka par konkursa uzvarētāju pasludinātā piegādātāju apvienība ОАО "Управляющая компания холдинга "Белкоммунмаш'' un SIA "Agmen Consulting Bureau'' atbilst konkursa nolikumam, portālam Gorod.lv paziņoja Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīcas valdes locekle Nataļja Petrova.

Atgādināsim, ka minētā konkursa uzvarētājs tika pasludināts šī gada 8.janvārī, savukārt 18.janvārī kļuva zināms, ka LRR iesniegusi sūdzību par konkursa rezultātiem. Pašvaldībā minēto sūdzību uzskata par neargumentētu, jo tajā iesniedzējs nav minējis konkrētus argumentus, pamatojot sūdzību tikai ar personīgiem argumentiem. LRR norāda, ka uzvarētāja finanšu apgrozība un pieredze neatbilst konkursa nolikumam, kā arī min neatbilstības tehniskajā daļā.

Pēc Domes paskaidrojumu saņemšanas Iepirkumu uzraudzības birojs pieņems lēmumu, saskaņā ar kuru varēs vai nevarēs slēgt līgumu ar konkursa uzvarētāju. Savukārt N.Petrova atzīmēja, ka uzņēmums piekritīs uzraudzības instances lēmumam, un pilsēta, visdrīzāk, saņems tramvajus, kurus piegādās konkursa uzvarētājs.

Atbildot uz jautājumu, ar ko saistīta LRR neatlaidība cīņā par tiesībām piegādāt tramvajus, un vai konkurss netiks apturēts ieilgušo termiņu dēļ, LRR valdes locekle atzīmēja, ka katrs konkursa dalībnieks ir drošs par savas produkcijas kvalitāti un, ja rodas šaubas par noteiktā uzvarētāja produkciju, sāk aizstāvēt savas intereses. Kā arī N.Petrova izteica cerību, ka LRR sūdzības dēļ konkurss par tramvaju piegādi Daugavpilī netiks apturēts.

Jāatzīmē, ka konkursa uzvarētāja piedāvājums ir 4 614 312 lati bez PVN, bet LRR – 5 356 636 lati bez PVN. Savukārt, kad konkurss tika rīkots pirmo reizi, uzņēmums „Вагонмаш” bija gatavs piegādāt tramvajus par
3 678 400 latiem, tomēr LRR apstrīdēja arī pirmā konkursa rezultātus.


Написать комментарий