Jaunais “VW Golf” iegūst “4Motion” pilnpiedziņu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kompānija "Volkswagen" (VW) oficiāli atklājusi pilnpiedziņas modifikāciju "4Motion" jaunās paaudzes "Golf" modelim. Ražotājs norāda, ka "VW Golf 4Motion" būs viens no visekonomiskākajiem pilnpiedziņas automobiļiem pasaulē.

"VW Golf 4Motion" aprīkots ar piektās paaudzes "Haldex" viskosajūgu. Salīdzinot ar līdzšinējās paaudzes "Haldex", jaunais mehānisms kļuvis kompaktāks un par 1,4 kilogramiem vieglāks. Tāpat pilnpiedziņas "VW Golf" iegūs priekšējās un aizmugurējās riteņu ass diferenciāļa bloķētāja elektronisko imitāciju.

Eiropas tirgū "VW Golf 4Motion" būs pieejams ar kādu no diviem četrcilindru dīzeļdzinējiem – 105 zirgspēku jaudīgo 1,6-litru agregātu vai 150 ZS jaudīgo divlitru motoru. Transmisija – sešpakāpju mehāniskā. Pilnpiedziņas automobiļu dinamiskie raksturlielumi pagaidām netiek atklāti.

"VW Golf 4Motion" bāzes versija vidēji patērēs 4,5 litrus dīzeļa uz 100 km, bet jaudīgākā – 4,7 l uz 100 km. Salīdzinājumā ar aizvadītās, sestās paaudzes 140 ZS jaudīgā dīzeļdzinēja "VW Golf 4Motion" versiju jaunais kļuvis par 15 procentiem ekonomiskāks.

Pilnpiedziņa būs pieejama tikai "VW Golf" piecdurvju versijai. "4Motion" modifikācija automobili sadārdzinās par 1,8 tūkstošiem eiro.


Темы: , , , ,
Написать комментарий