Sigurnijas Vīveres otrādi uzvilkto kleitu nodēvē par ''atkritumu maisu''

foto: znaki.fm
foto: znaki.fm

Holivudas aktrise Sigurnija Vīvere, kura izpelnījās vissliktāk tērptās slavenības titulu šā gada ASV Kinoaktieru ģildes balvu pasniegšanas ceremonijā, izrādās, kleitu bija ar nolūku uzvilkusi otrādi - ar mugurpusi priekšā.

Kā vēsta izdevums "The Daily Mail", Vīvere pasākumam bija izvēlējusies zīmola "Lanvin" melnu zīda vakarkleitu ar dziļu šķēlumu priekšpusē. Tomēr aktrise kāda iemesla dēļ, iespējams, uzskatot, ka dekoltē zona 63 gadu vecumā nav pietiekami labā stāvoklī, tērpu bija uzvilkusi otrādi.

Drosmīgais solis tomēr neatmaksājās - droši vien prātīgāk būtu bijis vienkārši uzvilkt citu kleitu, jo šādā veidā tērps izskatījās bezformīgs un tā aizmugurē paredzētais rāvējslēdzējs beidzās vidukļa daļā priekšā, atzīmē eksperti.

"Kleitas priekšpuse (ar to domāju pareizu valkāšanu) veido dziļi izgrieztu V formu, ko satur asimetriska josta un velce, bet aizmugure ir vienkārša un slēgta, bez liekām detaļām," komentē modes blogere Stylette. "Uz sarkanā paklāja Vīvere bija uzvilkusi tērpa augšdaļu otrādi, bet svārku daļu - tā, kā bija paredzējis dizainers Albērs Elbass."

Asākie kritiķi nosauca Vīveres tēlu par "lieliski piegrieztu atkritumu maisu". Tomēr šāds "atkritumu maiss" ir visai dārgs - šo "Lanvin" kleitu iespējams iegādāties internet par aptuveni 2200 latiem.

Vīvere tomēr nav ne pirmā, ne vienīgā slavenā dāma, kas izlēmusi uzvilkt dizaineru darinājumus "savā stilā". 1999. gadā dziedātāja Selīna Diona uz "Oskara" balvu pasniegšanu ieradās otrādi uzvilktā smokingā.

Vēl pēc desmit gadiem aktrise Amanda Seifrīda uz kādu pirmizrādi Losandželosā ieradās otrādi uzvilktā "Bodyamr" tērpā. 2009. gadā tāpat rīkojās aktrise Andželīna Džolija - arī viņa uz Kinoaktieru ģildes balvu pasniegšanas ceremoniju "Max Azaria" kleitu valkāja ar mugurpusi uz priekšu.

Foto ria.ru


Написать комментарий