Āra trenažieru uzstādīšanas vietas tiks noteiktas pēc pilsētnieku ieteikumu apkopošanas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Drīz Daugavpils Komunālās saimniecības pārvalde izsludinās iepirkumu par āra trenažieru iegādi, kuri šogad tiks uzstādīti pilsētā ar mērķi mudināt pilsētniekus piekopt veselīgu dzīvesveidu.

Tiek plānots, ka aprīkojums tiks uzstādīts Centrālajā parkā un Slavas skvērā, iespējams, arī citās vietās.

Komunālās saimniecības pārvaldes komunālinženiere Oksana Grigorjeva portālam Gorod.lv paziņoja, ka trenažieru iegādei nepieciešamā summa būs zināma pēc iepirkuma noslēguma. Tiek plānots, ka āra trenažieru un bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma iegādei šogad tiks iztērēta aptuveni tāda pati naudas summa, kura pērn bija nepieciešama bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma iegādei un pateicoties kurai tika iekārtoti 3 jauni bērnu rotaļu laukumi.

Pirms kāda laika pašvaldība aicināja pilsētniekus iesniegt savus ieteikumus par to, kur būtu nepieciešams uzstādīt āra trenažierus. Pēc aptaujas rezultātu apkopošanas Pārvaldes darbinieki ieteiktajās vietās uzstādīs plāksnes ar informāciju, kādus elementus tiek plānots uzstādīt konkrētajās vietās. Tādējādi pilsētnieki varēs iepazīties ar šo informāciju un izteikt savu viedokli, pateicoties kam tiks apstiprinātas āra trenažieru uzstādīšanas vietas.


Написать комментарий