Daugavpils novada dome aicina pagastu iedzīvotājus piedalīties sapulcēs ar novada vadības pārstāvju piedalīšanos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Elza Timšāne informēja portālu Gorod.lv, ka jau trešo gadu novadā notiks pagastu iedzīvotāju sapulces, kurās varēs tikties ar novada domes vadību un dažādu nozaru speciālistiem.

Pirmā sapulce notiks šī gada 26.februārī Nīcgales pagasta pārvaldē, pēdējā – 26.martā Demenes pagasta Kultūras namā (sapulču grafiks atrodams Daugavpils novada domes mājas lapā). Sapulcēs tiks sniegtas atbildes uz iedzīvotājus interesējušiem jautājumiem, kā arī viņi tiks informēti par Daugavpils novada domes paveikto 2012.gadā un 2013.gada plāniem. Novada domes pārstāvji uzklausīs pagastu iedzīvotāju ieteikumus, kā varētu uzlabot Daugavpils novada iedzīvotāju dzīvi un padarīt to interesantāku.

E.Timšāne atzīmēja, ka iepriekšējo gadu sapulces bija ieinteresējušas iedzīvotājus. Pērn tika organizētas 19 tikšanās ar iedzīvotājiem, kuru rezultātā tika apkopoti viņu ieteiktie priekšlikumi, daļa no kuriem tika ņemta vērā 2013.gada novada budžeta pieņemšanā. Timšānes kundze norādīja, ka tas esot pozitīvs piemērs tam, ka iedzīvotāju viedoklis tiek ņemts vērā svarīgu lēmumu pieņemšanā. 


Написать комментарий